Barkas:ꦏꦶꦠꦧ꧀ꦱꦸꦕꦶꦥꦽꦗꦚ꧀ꦗꦶꦪꦤ꧀ꦲꦚꦂ - ꦮꦶꦏꦶꦱꦸꦩ꧀ꦧꦼꦂ - NSJ.pdf

Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(1.275 × 1.650 piksel, gedhéné berkas: 2,97 MB, jinisé MIME: application/pdf, 757 kaca)

RingkesanBesut

ꦏꦶꦠꦧ꧀ꦱꦸꦕꦶꦥꦽꦗꦚ꧀ꦗꦶꦪꦤ꧀ꦲꦚꦂ Transliterasi saka Kitab Sutyi Prejanjian Anyar

Fon Noto Sans Javanese

Jenis lisensiBesut

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki25 Sèptèmber 2021 12.55Gambar cilik kanggo owahan 25 Sèptèmber 2021 12.551.275 × 1.650, 757 kaca (2,97 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)ꦏꦶꦠꦧ꧀ꦱꦸꦕꦶꦥꦽꦗꦚ꧀ꦗꦶꦪꦤ꧀ꦲꦚꦂ Transliterasi saka Kitab Sutyi Prejanjian Anyar Fon Noto Sans Javanese == Jenis lisensi == {{cc-by-nc-nd}}

Ora ana kaca kang nganggo barkas iki.

Métadhatah