Barkas:Anggara Kasih 4.pdf

Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(827 × 1.241 piksel, gedhéné berkas: 1.000 KB, jinisé MIME: application/pdf, 106 kaca)

LisènsiBesut

PD-icon.svg Karya iki ana ing dhomain publik ing Indonésia amarga diwetokaké lan/utawa didistribusikaké déning Pamaréntah Républik Indonésia, adhedhasar Pasal 43 Undhang-Undhang Nomer 28 Taun 2014 bab Hak Cipta.

Jalaran barkas iki minangka dhokumèn resmi pamaréntahan, karya iki uga ana ing dhomain publik ing Amérika Sarékat.

Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki27 Sèptèmber 2021 09.01Gambar cilik kanggo owahan 27 Sèptèmber 2021 09.01827 × 1.241, 106 kaca (1.000 KB)Bennylin (rembugan | pasumbang)

Métadhatah