Barkas:Kakawin Sutasoma.pdf

Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(733 × 1.220 piksel, gedhéné berkas: 15,65 MB, jinisé MIME: application/pdf, 318 kaca)

LisènsiBesut

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki1 Oktober 2021 17.21Gambar cilik kanggo owahan 1 Oktober 2021 17.21733 × 1.220, 318 kaca (15,65 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)

2 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah