Barkas:Punapa Panjenengan Dipunslametaken.pdf

Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(677 × 1.041 piksel, gedhéné berkas: 658 KB, jinisé MIME: application/pdf, 12 kaca)

https://media.sabda.org/kios/DVD_Alkitab-Aksara-Jawa/06_TRAKTAT/

Domain publik: wis ijin SABDA.org


PD-icon.svg Karya ini berada pada domain publik di seluruh dunia karena telah dilepaskan oleh pemegang hak ciptanya.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki28 Sèptèmber 2021 06.03Gambar cilik kanggo owahan 28 Sèptèmber 2021 06.03677 × 1.041, 12 kaca (658 KB)Bennylin (rembugan | pasumbang)

Métadhatah