Barkas:Serat Sara Sediya.pdf

Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(750 × 1.162 piksel, gedhéné berkas: 10,18 MB, jinisé MIME: application/pdf, 96 kaca)

RingkesanBesut

RingkesanBesut

Panyandra
  • English: Title: Serat Sara Sedya
    Author: Raden Wirawangsa
    Date: 1921
    Publisher: Tan Khoen Swie
    Location: Kediri
    Edition: First
    Pages: 89
    Size: Cithakan:Convert
    Catalogue number: Bb.1.083
Juru pangarang Raden Wirawangsa
Tanggal 1921
Sumber Scanned by Museum Dewantara Kirti Griya Museum from their collection

LisènsiBesut

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki16 Agustus 2022 06.07Gambar cilik kanggo owahan 16 Agustus 2022 06.07750 × 1.162, 96 kaca (10,18 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)=={{int:filedesc}}== {{Information |description={{en|1=Title: ''Serat Sara Sediya''<br>Author: Raden Wirawangsa<br>Date: 1921<br>Publisher: Tan Khoen Swie<br>Location: Kediri<br>Edition: First<br>Pages: 89<br>Size: {{convert|14|x|21.7|cm}}<br>Catalogue number: Bb.1.083}} |date=1921 |source=Scanned by Museum Dewantara Kirti Griya Museum from their collection |author=Raden Wirawangsa |permission= |other versions= }} =={{int:license-header}}== {{PD-US-expired-abroad}} [[Kategori:Buku Musiyum D...

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah