Barkas:Wangsulan Pitaken-Pitaken Kitab Suci.pdf

Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(1.275 × 1.650 piksel, gedhéné berkas: 554 KB, jinisé MIME: application/pdf, 99 kaca)

https://media.sabda.org/kios/DVD_Alkitab-Aksara-Jawa/06_TRAKTAT/

Domain publik: wis ijin SABDA.org

Wangsulan Pitaken-Pitaken Kitab Suci


PD-icon.svg Karya ini berada pada domain publik di seluruh dunia karena telah dilepaskan oleh pemegang hak ciptanya.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki28 Sèptèmber 2021 06.07Gambar cilik kanggo owahan 28 Sèptèmber 2021 06.071.275 × 1.650, 99 kaca (554 KB)Bennylin (rembugan | pasumbang)

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah