Barkas:Winih Semi.pdf

Pranala menyang kaca indhèks
Menyang kaca


Berkas asli(841 × 1.216 piksel, gedhéné berkas: 8,75 MB, jinisé MIME: application/pdf, 152 kaca)

LisènsiBesut

PD-icon.svg Karya iki ana ing dhomain publik ing Indonésia amarga diwetokaké lan/utawa didistribusikaké déning Pamaréntah Républik Indonésia, adhedhasar Pasal 43 Undhang-Undhang Nomer 28 Taun 2014 bab Hak Cipta.

Jalaran barkas iki minangka dhokumèn resmi pamaréntahan, karya iki uga ana ing dhomain publik ing Amérika Sarékat.

Coat of Arms of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki28 Sèptèmber 2021 04.48Gambar cilik kanggo owahan 28 Sèptèmber 2021 04.48841 × 1.216, 152 kaca (8,75 MB)Bennylin (rembugan | pasumbang)

Métadhatah