Kaca:Lintang Biru.pdf/39

Kaca iki wis divalidasi

FADHILA SURYANTINI

SMP Negeri 1 Jetis

Uripe

Uripe kabeh wong kaya
Roda pit kadang
Nong dhuwur kadang
Nengisor
Tegese sok untung
Sok akeh cobaan

Wektu
Wektu urip ing donya
Do amalla nganti saakeh-akehe
Wektu iku gunakna
Saapik-apikke
Aja nganti ora
Deloko meh mburine

Ibu

Ibu kowe nglaherake aku
Nyawamu tok pertaruhake
Kanggo aku anakmu
Kowe ngrawat aku nganti gedhe
Ibu jasamu gedhe banget
Tapi aku mek iso donga
Kanggo jasamu
Ibu...

31