Kaca:Lintang Biru.pdf/98

Kaca iki wis divalidasi
Portrait Placeholder Square.png Elsa Desiana Putri, lair ing Bantul, 14 Desember 1993, agama Islam, sekolah ing SMP N 1 Sewon, Jalan Parangtritis km 7, Sewon, Alamat omah ing Geneng, D 18 RT 04, Panggungharjo, Sewon, Bantul. Hobi maca, nulis, nggambar lan main catur.

Prestasi:

  1. Juara II Lomba MHQ Tk. Kecamatan,
  2. Juara II Lomba MHQ Tk. Kecamatan 2006,
  3. Juara I Lomba Lukis Tk. Kabupaten Th 2007,
  4. Juara I Lukis Tk Provinsi Th 2007, Juara IX Lomba Menulis Cerpen se-Jawa Th. 2008.
Portrait Placeholder Square.png Eva Maulida, lair ing Bantul, 28 Agustus 1993, siswa SMP Negeri 1 Imogiri, Pos Imogiri Bantul 55782 Bantul. Alamat omah ing Kemasan, Karang Tengah, Imogiri, Bantul. Prestasi kang nate karengkuh: Juara II Lomba Baca Puisi se-Kabupaten, Juara I Lomba IPS se-Kabupaten, Juara II Lomba MSQ se-Kabupaten. Hobi: maca novel, batminton lan voli. Cita-cita: dadi wong kang sukses.

90