Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
(idheku, mangga nek arep direvisi)
 
== Palanggeran hak cipta ==
Menawa sampean nemokake tulisan sing sampeyan yakin nglangger hak cipta, sampeyan bisa ngajokke pangapusanmbusak tulisan ing [[Wikisource:Dhiskusi hak cipta]]. Menawa sampeyan duweni hak ciptane, sampeyan bisa ngontak [[wikimedia:Designated agent|agen sing ditunjuk Yayasan Wikimedia]], tulung kacane dibusak. Sampeyan kudu menehi bukti menawa sampeyan duwe klaim sah. Tuladhane, pranala URL utawa rujukan sumbere.
 
Pangguna sing terus-terusan nglangger hak cipta kanthi ngopas (''copy-paste'') teks sawise diwenehi pangeling-eling bisa diblokir.
38

besutan