Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tujuwan Wikisource yaiku mujudake pustaka sing bisa dibagekake kanthi mardika. Apa sing dianggep mardhikamardika ana ing [[freedomdefined:|Pangertosan Kabudayan Mardhika]]. Anane angger-angger hak cipta modheren kudu mbutuhake kebijakan sing bisa nglindhungi awake dhewe saka tuntutan ukum.
 
== Apa sing dianggep karya mardika? ==
38

besutan