Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

155 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
* karya kuwi umure wis 95 taun sawise diumumke nang publik (kanthi angger-angger hak cipta Amerika Serikat), nanging tanggal patining pangripta utawi panulis iki durung bisa diverifikasi.
* karya kuwi wis dhomain publik 70 taun sawise patining pangripta/panulise ing Indonesia, nanging diumumke kurang saka 95 taun.
* menawa karya kuwi durung bebasmardika ing Indonesia ''lan'' Amerika Serikat, ''ora oleh'' diunggah.
* berkas sing diunggah kudu diwenehi pangeling-eling kanggo sing maca lan ngundhuh berkase, sanadyan berkas iki wis dhomain publik, berkas iki ora bisa diwaca kanthi bebas sebab tanggal patining pangripta utawi panulis iki durung bisa diverifikasi. Tambahna cithakan {{tl|Ora bisa diunggah ing Commons}}.
 
== Hak lan kuwajiban panganggo ==
38

besutan