Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

37 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
+cat
(+cat)
 
Pangguna sing terus-terusan nglangger hak cipta kanthi ngopas (''copy-paste'') teks sawise diwenehi pangeling-eling bisa diblokir.
[[category:Jv_Basa_Jawa_(Javanese)]]
5.408

besutan