Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

15 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
copyedit sapérangan
Tidak ada ringkasan suntingan
(copyedit sapérangan)
TujuwanAncasing WikisourceWikisumber yaikuiku mujudakemujudaké pustakakapustakan sing bisa dibagekakedidum-dum kanthi mardika. Apa sing dianggepdiarani mardika anamono kapacak ing [[freedomdefined:|PangertosanSeserepan bab Kabudayan MardhikaMardika]]. AnaneAnané angger-anggerpaugeran hak cipta modherensing kudumodhèren mbutuhake kebijakankawicaksanan sing bisa nglindhungingayomi awakeawaké dhewedhéwé saka tuntutan ukum.
 
Definisi:
* Hak cipta sing dibahasdirembug ing kaca iki yaikuya iku hak cipta karya sing bisa diunggah ing WikisourceWikisumber Basabasa Jawa, yaikukaya ta buku-buku basa Jawa, lsp..
* Undang-undangPaugeran sing diturutidituhoni ya yaikuiku ''Undang-Undang Hak Cipta 2014'' ing Indonesia,Indonésia amarga akehakèh-akeheakehé buku-buku basa Jawa kuwiiku diterbitkedibabar ing IndonesiaIndonésia utawa, sakdurungesadurung Indonésia mardika, yaikuing HindiyaIndiya-WalandaNéderlan. Berkas singBarkas saka negaranagara liya kudu melumèlu UUpaugeran saking negarasaka kuwinagarané.
* Karya utawa berkasbarkas, yaikuya iku buku (nganggo format PDF, DjVU, lsp.), gambar, swara/audio (nganggo format mp3), videovidéo, lsp.
** Karya sing isabisa diunggah ing wikiWikisumber iki yaikuya iku karya-karya sing ana hubunganégegayutan karo basa Jawa.
 
== Karya mardika ==
3

besutan