Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(copyedit sapérangan)
Tidak ada ringkasan suntingan
Ancasing Wikisumber iku mujudaké kapustakan sing bisa didum-dum kanthi mardika. Apa sing diarani mardika mono kapacak ing [[freedomdefined:|Seserepan bab Kabudayan Mardika]]. Anané paugeran hak cipta sing modhèren mbutuhakembutuhaké kawicaksanan sing bisa ngayomi awaké dhéwé saka tuntutan ukum.
 
Definisi:
3

besutan