Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Definisi:
* Hak cipta sing dirembug ing kaca iki ya iku hak cipta karya sing bisa diunggah ing Wikisumber basa Jawa, kaya ta buku-buku basa Jawa.
* Paugeran sing dituhonidigugu ya iku ''Undang-Undang Hak Cipta 2014'' ing Indonésia amarga akèh-akehé buku basa Jawa iku dibabar ing Indonésia utawa, sadurung Indonésia mardika, ing Indiya-Néderlan. Barkas saka nagara liya kudu mèlu paugeran saka nagarané.
* Karya utawa barkas, ya iku buku (nganggo format PDF, DjVU, lsp.), gambar, swara/audio (nganggo format mp3), vidéo, lsp.
** Karya sing bisa diunggah ing Wikisumber iki ya iku karya-karya sing gegayutan karo basa Jawa.
3

besutan