Wikisumber:Hak cipta: Béda antarané révisi

41 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Karya mardika ==
Karya mardika yaikuiku karya sing wis diuculnadiuculaké nangmenyang dhomain publik, utawa diijinkediidinaké karodéning sing duwenduwéni karya yaikusupaya bebasbébas diowah-owahowahi, disalinditurun tanpa winateswates, lan didol,; lanana déné sing duwenduwéni/nggawenggawé iya ora kabotan.
 
Karya-karya basa Jawa sing panganggitepanganggité séda sakdurungesadurungé 50 taun sing lalukapungkur (misalécontoné: taun iki 2021, artinétegesé séda sakdurungésadurungé 1961), kuwi dianggep karya mardika.
 
Karya basa Jawa sing uwiswis mardika kudu diunggah menyang Commons, supaya ing lokal ora kakehan berkasbarkas, lan bisa dienggo ing samubarang proyekproyèk.
 
== Karya ora mardika ==
Karya basa Jawa sing durung isabisa dipasteknédipasthèkaké mardika apa ora miturut taun sédané panganggité, utawa diterbitkedibabar pamarentahpamaréntah IndonesiaIndonésia, bisa diunggah menyang lokal mrikiwiki iki.
 
Sing isabisa ngunggah berkasbarkas ing wiki iki mung admin. MenawaManawa sampéyankowé nduwé berkasbarkas sing ora mardika sing arep diunggah, mangga ngontaksesambungan para admin:karo [[Wikisource:Pangurus|para admin]].
 
== Pranala ==
* [[Special:UserList/sysop]]
 
[[categoryCategory:Jv_Basa_Jawa_(Javanese)]]
3

besutan