Diunggah oleh Bennylin

Kaca mirunggan iki nuduhaké kabèh barkas kang kaunggah.

Pratélaning berkas
Kaca kapisanKaca sadurungéKaca sabanjuréKaca pungkasan
Tanggal Jeneng Gambar mini Ukuran (bèt) Dhèskripsi
26 Sèptèmber 2022 08.29 Javanese Literature Since Independence.pdf (berkas) 25,01 MB {{Non-free use rationale |Description = Javanese Literature Since (Indonesian) Independence |Purpose = diuji baca di Wikisumber |Replacability = No |Other information = Editor: J.J. RAS }}
19 Sèptèmber 2022 09.43 Suluk Pedhalangan.pdf (berkas) 293 KB == Ringkasan == Oleh: Padmasoekotjo dari id.wikisource == Jenis lisensi == {{PB-ID-informasipublik}}
16 Agustus 2022 06.07 Serat Sara Sediya.pdf (berkas) 10,18 MB =={{int:filedesc}}== {{Information |description={{en|1=Title: ''Serat Sara Sediya''<br>Author: Raden Wirawangsa<br>Date: 1921<br>Publisher: Tan Khoen Swie<br>Location: Kediri<br>Edition: First<br>Pages: 89<br>Size: {{convert|14|x|21.7|cm}}<br>Catalogue number: Bb.1.083}} |date=1921 |source=Scanned by Museum Dewantara Kirti Griya Museum from their collection |author=Raden Wirawangsa |permission= |other versions= }} =={{int:license-header}}== {{PD-US-expired-abroad}} [[Kategori:Buku Musiyum D...
20 Juli 2022 09.18 Layang Panantang.pdf (berkas) 16,96 MB == Lisènsi == {{PD-IDGov}}
16 April 2022 09.26 HGTT.png (berkas) 775 KB  
9 April 2022 17.57 Kompetisi Wikisource 2022.jpg (berkas) 246 KB Olahan tim grafis Wikimedia Indonesia untuk acara kompetisi. ---- Digawé kalih tim nggambar Wikimedia Indonesia kanggé lomba ing Wikisumber
3 Novèmber 2021 16.27 Puspa Rinonce.pdf (berkas) 981 KB  
3 Novèmber 2021 16.27 Cerita Pendek Jawa Yogyakarta.pdf (berkas) 1,96 MB  
3 Novèmber 2021 16.26 Bantul Sangsaya Pinunjul.pdf (berkas) 11,97 MB  
1 Oktober 2021 18.27 Wedhatama.pdf (berkas) 7,14 MB  
1 Oktober 2021 17.21 Kakawin Sutasoma.pdf (berkas) 15,65 MB  
1 Oktober 2021 16.47 Cantakaparwa Sutasoma.pdf (berkas) 26,77 MB  
29 Sèptèmber 2021 11.56 Serat Wulangrèh saha Wulang Tatakrama.pdf (berkas) 37,91 MB  
28 Sèptèmber 2021 11.57 Aku Cinta Jawa Tengah.pdf (berkas) 2,56 MB  
28 Sèptèmber 2021 11.57 Nalika Rembulan Bunder.pdf (berkas) 1,52 MB  
28 Sèptèmber 2021 11.56 Sandhal Goreng.pdf (berkas) 13,61 MB  
28 Sèptèmber 2021 11.54 Bandha Kamardikan.pdf (berkas) 3,19 MB  
28 Sèptèmber 2021 08.06 Jav4.gif (berkas) 3 KB Barkas:Pranatan Sekawan.pdf {{DP-lepas}}
28 Sèptèmber 2021 08.06 Jav3.gif (berkas) 3 KB Barkas:Pranatan Sekawan.pdf {{DP-lepas}}
28 Sèptèmber 2021 08.06 Jav2.gif (berkas) 4 KB Barkas:Pranatan Sekawan.pdf {{DP-lepas}}
28 Sèptèmber 2021 08.06 Jav1.gif (berkas) 5 KB Barkas:Pranatan Sekawan.pdf {{DP-lepas}}
28 Sèptèmber 2021 06.07 Wangsulan Pitaken-Pitaken Kitab Suci.pdf (berkas) 554 KB  
28 Sèptèmber 2021 06.07 Pak Supir Narapidana Penerjun Payung.pdf (berkas) 66 KB  
28 Sèptèmber 2021 06.06 Masrahake Kanti Temen Marang Gusti.pdf (berkas) 1,65 MB  
28 Sèptèmber 2021 06.05 Wangsulane Gusti Allah.pdf (berkas) 193 KB  
28 Sèptèmber 2021 06.05 Margi Kawilujengan.pdf (berkas) 1,23 MB  
28 Sèptèmber 2021 06.05 Gusti Yesus Nyelametake Kowe.pdf (berkas) 4,16 MB  
28 Sèptèmber 2021 06.04 Pranatan Sekawan.pdf (berkas) 246 KB  
28 Sèptèmber 2021 06.04 Pernatan Papat.pdf (berkas) 1,1 MB  
28 Sèptèmber 2021 06.04 Pawartos Kabingahan.pdf (berkas) 51 KB  
28 Sèptèmber 2021 06.03 Wekdalipun Sampun Ajeng Telat.pdf (berkas) 673 KB  
28 Sèptèmber 2021 06.03 Punapa Panjenengan Dipunslametaken.pdf (berkas) 658 KB  
28 Sèptèmber 2021 04.48 Winih Semi.pdf (berkas) 8,75 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.19 Krakitha Kalah Wegig.pdf (berkas) 4,3 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.19 Kangen Sekolah.pdf (berkas) 924 KB  
27 Sèptèmber 2021 09.09 Paitan.pdf (berkas) 3,64 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.06 Mayangsumirat.pdf (berkas) 477 KB  
27 Sèptèmber 2021 09.04 Setitik Air di Lokalisasi.pdf (berkas) 3,78 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.03 Sapu.pdf (berkas) 10,17 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.02 Rembuyung.pdf (berkas) 15,94 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.01 Anggara Kasih 4.pdf (berkas) 1.000 KB  
27 Sèptèmber 2021 09.01 Sekar Melathi.pdf (berkas) 7,67 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.00 Lintang Biru.pdf (berkas) 3,57 MB  
27 Sèptèmber 2021 09.00 Tunas Semi.pdf (berkas) 4,96 MB  
27 Sèptèmber 2021 08.59 Panjurung.pdf (berkas) 38,5 MB  
27 Sèptèmber 2021 08.55 Kidung Megatruh.pdf (berkas) 11,6 MB  
27 Sèptèmber 2021 08.54 Murkane Ibu.pdf (berkas) 5,4 MB  
26 Sèptèmber 2021 17.30 Sumunar.pdf (berkas) 8,97 MB  
25 Sèptèmber 2021 14.10 Kitab Sutyi Prejanjian Anyar.pdf (berkas) 2,48 MB  
25 Sèptèmber 2021 12.55 ꦏꦶꦠꦧ꧀ꦱꦸꦕꦶꦥꦽꦗꦚ꧀ꦗꦶꦪꦤ꧀ꦲꦚꦂ - ꦮꦶꦏꦶꦱꦸꦩ꧀ꦧꦼꦂ - NSJ.pdf (berkas) 2,97 MB ꦏꦶꦠꦧ꧀ꦱꦸꦕꦶꦥꦽꦗꦚ꧀ꦗꦶꦪꦤ꧀ꦲꦚꦂ Transliterasi saka Kitab Sutyi Prejanjian Anyar Fon Noto Sans Javanese == Jenis lisensi == {{cc-by-nc-nd}}
Kaca kapisanKaca sadurungéKaca sabanjuréKaca pungkasan