Wikisumber:Buku anyar

Barkas-barkas ing kaca iki akèh-akèhé nganggo huruf Latin.

Saiki ana 24 buku basa Jawa Suriname lan 24 buku-buku basa Jawa Indonesia modhèrn

Buku-buku basa Jawa Suriname (ngoko)Besut

Cathetan: Sepèlan 'ty' diganti dadi 'c'.

Crita cekak lan dongèng ꦕꦿꦲꦶꦠꦕꦼꦏꦏ꧀ꦭꦤ꧀ꦢꦺꦴꦔꦺꦁ

Buku-buku saka Kementrian Pendidikan dan Kebudayaan / Kementrian Pendidikan Nasional IndonesiaBesut

Puisi lan geguritan ꦒꦼꦒꦸꦫꦶꦠ꧀ꦠꦤ꧀

Lomba Wikisumber 2022

Crita cekak ꦕꦿꦲꦶꦠꦕꦼꦏꦏ꧀

Feature lan drama ꦢꦿꦩ Macapat ꦩꦕꦥꦠ꧀ Artikel ꦄꦂꦠꦶꦏꦼꦭ꧀

Delengen ugaBesut